Praktijk voor Natuurgeneeskunde 

 

Op deze pagina leest u informatie over Urim-Code, Straling, Bosbaden en Klankschaalmassage.


Energetische stoel

De werking van de Urim-Code

De Licht-matrix van de Urim-Code stoel (zie www.moniquetimmers.nl, oprichter van de Ur-academie en schrijfster van boeken o.a. De Wet van EEN) stemt zich volledig af op jouw energieveld. Je krijgt dat aan energie, wat je op dat moment nodig hebt en aankan. De Urim-Code heeft invloed op de lichtkracht van het elektromagnetisch lichaam (de aura), op alle energiebanen, op de nadi’s, de meridianen, organen, de trillingsfrequenties van het lichaam en dus de communicatie van alle cellen! De Licht-matrix, signaleert de aanwezige onbalans en werkt daarop in.   

De Energetische Stoelen hebben elk hun eigen Licht-intelligentie matrix die in staat is om de oorspronkelijke Goddelijke blauwdruk te activeren en (oude) belastingen uit jouw systeem te verwijderen en/of te transformeren. Jouw huidige constellatie is een opstelsom van veel ervaringen uit jouw (vorige) leven(s) waarvan de herinneringen in de vele lagen van jouw systeem liggen opgeslagen. Hier aan ten grondslag ligt de collectieve val die we heel lang geleden hebben gemaakt in de lagere energievelden. Deze vaak onbewuste herinneringen zijn belastend voor ons systeem, houden ons vast in de matrix van oorzaak-gevolg en veroorzaken vaak (chronische) klachten. We zitten midden in een grote transformatie en onze lichamen krijgen een hogere trilling. Dit vraagt nieuwe technieken.

In de Goddelijke blauwdruk ligt alle informatie opgeslagen over jouw opperste staat van Zijn, jouw Bron-geheugen, oftewel wie jij Werkelijk bent. Door de val in de lagere frequentie is de mens niet meer in staat om die zuivere lichtintelligentie te ervaren, te voelen en te gebruiken. En juist dat mogen we weer herstellen.
Door het herstel van de oorspronkelijke verbindingen met de hogere Lichtvelden, het netwerk van zuivere kristallijnen structuren, het spirituele Licht en de ondersteunende Liefde, kunnen we weer verbonden worden met onze hogere energielichamen.

De Urim-Code is een energetisch werkende stoel, een hoogwaardige krachtplek. Deze stoel helpt je om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen. Het is een methode die inwerkt op je hele lichaam en zo krachtig is dat hij doorwerkt tot in de cellen. Dit heeft uitwerking op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en psychisch niveau.
Je kunt de Urim-code zien als een hulpmiddel dat het energieveld van mensen ‘repareert’, optimaliseert en in zijn kracht brengt. De Urim helpt om het hoofd en hart weer opnieuw te synchroniseren zodat denken en voelen weer op één lijn worden gebracht en je weer vanuit je authentieke kracht kan leven.

Fysieke werking:

 • Het neutraliseren van negatieve gevoelens en gedachten
 • Het ontnemen van stress, onrust, depressies en slapeloosheid
 • Het reduceren / neutraliseren van geopatische belasting
 • Spierontspanning en diepe ontspanning van het totale systeem
 • Zelfhelend vermogen kan geactiveerd worden

Energetisch:

 • Diepgaande energetische reiniging, energiebanen (meridianen) worden schoon gemaakt
 • Ka-kanalen worden geactiveerd, dit zijn de hoger-dimensionale energiestromen in het etherische lichaam, die dienen als galactische verlengstukken van het systeem van meridianen in het lichaam. Zij stemmen het lichaam af op het Christusbewustzijn
 • Een verbeterde doorstroming van energie door het gehele lichaam en meer gronding
 •  Verhogen van je trillingsfrequentie
 • Verwijdering van negatieve energetische codes, implantaten & entiteiten

Spiritueel:

 • Het stimuleren van geestelijke en spirituele groei
 • Een krachtige liefdevolle verbinding met Moeder Aarde; de goddelijke Moeder & het Hart van de Kosmos ervaren.
 • Het ervaren van de 9 dimensies, de schatkamer van de geest, waardoor nieuwe verbindingen en een ander bewustzijn ontstaat
 • "Reizen in tijd en ruimte" 
 • Inzichten ontvangen
 • Weer in verbinding staan met je Goddelijke Blauwdruk                                                                                                                                                                 Urim is ook te huur. Vraag naar de voorwaarden.


Straling 

Heeft u last van hoofdpijn, slapeloosheid, transpiratie en vermoeidheid? Misschien bent u gevoelig voor een fenomeen dat u niet kunt zien, proeven of ruiken. Straling - is overal om ons heen aanwezig en heeft invloed op ons gedrag. 

Er kunnen echter maatregelen worden genomen om het lichaam te helpen omgaan met deze frequentiebelastingen. Wat dacht u van bijvoorbeeld het 5G netwerk? Men kan ernaar streven om de effecten van 5G in een vroeg stadium tegen te gaan om problemen te voorkomen. De (hoog-frequentie) straling veroorzaakt, onder andere, dat de rode bloedcellen samen plakken. Dit betekent dat hoogfrequente straling kan leiden tot verminderde zuurstoftoevoer naar de cellen. Ook raken de capillaire vaten gemakkelijker verstopt door de vorming van deze plak, waardoor zuurstoftekort in het weefsel optreedt. Dit kan leiden tot verstopping van grotere bloedbanen: een hartaanval of een beroerte.

Uit wetenschappelijke onderzoek blijkt dat straling het immuunsysteem kan beïnvloeden. Vooral kinderen worden zwaarder belast dan volwassenen, omdat ze van kleins af aan opgroeien met draadloze babyfoons, elektrisch kinderspeelgoed, spelcomputers, tablets en mobiele telefoons. 

Wetenschappers houden zich op grote schaal steeds meer bezig met de invloed naar straling op de gezondheid van mens, dier en natuur en lijken met groeiende bewijzen te komen. Drs. Karin Jansen legt in haar boek "Kinderen bewust (op) voeden" uit wat de risico's zijn van frequenties van draadloze technologieën: Hoge frequenties vanaf 800 MHz zijn niet te vergelijken met een gettoblaster waar 3FM of Skyradio op een aanvaardbaar volume uitzendt. Je moet minimaal denken aan 110 keer de geluidsapparatuur op een popconcert in de Heineken Music hal waar op zijn hardste volume 24/7 keiharde muziek uit de speakers komt.

Voorkom gezondheidsklachten en kom langs en laat uzelf testen en/of laat uw woning doormeten.


 
Macareen is stralingsdeskundige. Wilt u weten of u elektromagnetische straling in huis heeft, op welke plekken, hoeveel en wat u daar aan kunt doen?    

Neem dan contact met mij op.


Eco-therapie

We moeten dag in en dag uit onze gedachten concentreren op onze dagelijkse werkzaamheden, op het werk of thuis. We verstoppen ons achter beeldschermen en klikken en scrollen misschien wel honderden keren per dag. De werkdruk neemt toe of is torenhoog en uw baas probeert u zogenaamd te helpen dat u dan maar prioriteiten moet stellen; "wat vandaag niet af is doe je gewoon morgen....De factor tijd blijft maar rondspoken in onze gedachten. Misschien heeft u nog kinderen die u naar school moet brengen of halen. Wat eten we vandaag, wie doet de boodschappen en wie kookt er? Tijdens het avondeten of net dat u heeft gedoucht staat er iemand voor de deur of gaat de telefoon met een heel verhaal of u een goed doel wilt steunen of  u wordt  ongevraagd benadert of u van energieleverancier wilt veranderen. De media is alleen maar uit op angst en paniek en sensatie en speelt in op onze psyche. In het weekend hebben we onze sociale verplichtingen of we werken de post bij en als we dan eindelijk zitten en kunnen niet van onze telefoon afblijven om onze whatsapp berichten en mailtjes te beantwoorden. We moeten ons weer opladen voor de volgende dag om weer al het werk aan te kunnen, dus we moeten goed slapen, maar dat laatste lukt niet altijd. Maar liefst tachtig procent van de dag verkrijgen we via onze ogen informatie. De overige zintuigen worden onvoldoende gebruikt en we kunnen niet eens meer onszelf zijn. We hebben niets meer zelf in de hand. We worden gewoon geleefd. Herkent u dit?

Wellicht heeft u er van iemand iets over gehoord of ergens iets over gelezen. Of u voelt een diep verlangen je weer te verbinden met de kracht van de natuur? U heeft het verlangen zich wat meer aan te sluiten op de seizoenen en het rustgevende ritme van moeder Aarde? Of u bent gewoon op zoek naar wat ontspanning in je drukke, hectische leven? Ga dan eens een keer bosbaden! Bosbaden is niet zomaar gewoon een wandeling door het bos maken. Bosbaden (lijkt op mindfulness maar net een beetje anders) is overgewaaid uit Japan en is een wetenschappelijk bewezen therapie. Met een groep(je) mensen of alleen als u dat wilt, gaan we op een echt hele bijzondere manier een natuurwandeling maken. De natuur wijst u de weg en is jouw spiegel, partner en therapeut. U ervaart de natuur zoals u dat niet eerder hebt gedaan; u leert weer om te voelen in plaats van in uw hoofd te zitten. Bosbaden helpt niet alleen om het stressniveau naar beneden te brengen. Het geeft je lichaam een immuunboost, verbetert je slaap, humeur en kan u meer focus, energie en creativiteit geven. Tijdens de wandeling krijgt u van mij een aantal opdrachten, liever gezegd uitnodigingen. Gericht om in het hier en nu te blijven. Er zijn een aantal stiltemomenten en er zijn momenten om elkaars ervaringen te delen. Ik haal ik het tempo uit uw dagelijkse sleur met allerlei verplichtingen en to do lijstjes. We blijven dicht bij onszelf en we doen oefeningen om onze zintuigen te activeren. U doet onder mijn begeleiding visualisaties en meditaties. Je ontmoet ‘jouw boom’ en komt (weer) in contact met je intuïtie. Aan het eind van de wandeling blik je terug op je zelf. We sluiten het bosbad af met speciale biologische kruidenthee of van ingrediënten uit het bos en iets lekkers, zodat je het bos ook fysiek in je op kunt nemen. Bosbaden is een absolute aanrader voor een ieder die (te) vaak in z'n hoofd zit of de conditie van de ziel op pijl wil houden. De locaties waar we kunnen bosbaden zijn in het buitengebied van de gemeente Lingewaard, rond Nijmegen en in Sint Anthonis. Bosbaden doen we op donderdagmiddagen of op vrijdagochtenden. Een sessie duurt ca. 2 uur. Gewoon een keer doen! Stuur dan een mail naar macareen10@gmail.com.

"Bewegen is leven en leven is beweging" 


Soundhealing

De trillingen die u hoort en voelt dringen door tot op celniveau en brengen lichaam en geest in totale ontspannenheid. U ervaart diepe rust en daardoor wordt ruimte gecreëerd om dingen te accepteren (bijvoorbeeld, stress, ziekte of andere blokkades). 

Een klankschalenmassage is gebaseerd op trillingen. De trillingen gaan met een bepaalde frequentie het lichaam in en maken uw lichaam en geest ontspannen. De trillingen werken in op gevoelens en ook op het geheugen en bevorderen en het zelf genezend vermogen. Door het luisteren naar de klank en het voelen van de trillingen wordt uw lichaam in staat gesteld om spanningen los te laten. Door de klankschaalmassage zal het lichaam mee gaan trillen met de frequentie van de klankschaal. Na de massage zal ieder lichaam weer zijn eigen trillingsfrequentie aannemen. Dit kan enkele uren maar ook een paar dagen duren. 

  

Andere toepassingen kunnen zijn: 
Lichamelijke- en psychische klachten
Psychotherapie, psychiatrie
prenatale en verloskundige hulp 
kinderen met ADHD, angst en of concentratiestoornissen
gehandicaptenzorg, logopedie, ergotherapie, verzorgingstehuizen, stervensbegeleiding

Let op: deze therapie  wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.          


Contact

Telefoon: 06-27172885 
Email: macareen10@gmail.com
Adres: Kruidenstraat 20
6681NH Bemmel