Praktijk voor Natuurgeneeskunde 

 

Bioresonantie

De oorzaak van de klachten

Met een specifieke, pijnloze test kan gekeken worden of er een allergie of onverdraagzaamheid bestaat voor bepaalde stoffen (o.a. voedingsmiddelen), de energiestatus van organen, dan wel of er gifstoffen in het lichaam zijn die een negatieve invloed hebben. Zo kan in veel gevallen de verborgen oorzaak van de kern van het probleem worden opgespoord.

Hoe werkt bioresonantie?

Bioresonantie maakt gebruik van de elektromagnetische trillingen van de cliënt. De elektromagnetische signalen, die in en om het lichaam aanwezig zijn, kunnen met behulp van van elektrodes worden opgevangen, via een kabel met een apparaat verbonden, daar worden gefilterd, versterkt of tegengekoppeld en daarna naar de patiënt worden teruggestuurd. 

Wat als we ons lichaam overbelasten?

Ons milieu wordt met van alles en nog at vergiftigt; milieubelastingen; ozon, smog, elektrosmog (mobiele telefoons, computer, zendmasten etc.), aardstralen, radiogolven, nitraat, UV licht, PCP, PCB, insecticiden, formaldehyde, mineraalvezels, hexachloorbenzol, fungicide, etc. De belasting voor ons lichaam is enorm en het is mede de oorzaak van diverse psychische en lichamelijke klachten, zoals bijvoorbeeld; allergieën, concentratieproblemen, huidklachten, depressies, ontstaan van tumoren, vermoeidheid, slaapproblemen, fibromyalgie, geopathische belasting (aardstalen en wateraders), burn-out, spastische darm, reuma, fobieën, hartaandoeningen, ADHD/ADD, etc. Wanneer er echter sprake is van een grote overbelasting over een langer tijdsbestek dan kan het zijn dat het regulatiesysteem en het daarbij behorende zelfgenezend vermogen zal blokkeren. Zodra de communicatie tussen de cellen verstoord is, wordt vanzelfsprekend ook het functioneren van de cellen gehinderd. Uiteindelijk ontstaan hierdoor ziektesymptomen zoals pijnen, allergieën, minder goed kunnen presteren, chronische vermoeidheid enz.

Hoe stellen we met de Bicom een diagnose?

Door te meten met welke frequenties de binnenkomende informatie resoneert krijgen we een goede indruk over de verstoringen die aanwezig zijn. Veel ziekteprocessen beginnen met verstoorde, disharmonische trillingen. Op deze manier wordt de vaak verborgen oorzaak van de ziekte, of datgene wat een ziekte in stand houdt, opgespoord. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een allergie, virus, bacterie, parasiet, enzovoorts. Deze kunnen dan in het therapeutische deel specifiek behandeld worden

Hoe geven we therapie met de Bicom?
U zit of u ligt op een speciale (modulatie)mat op de behandeltafel en we plaatsen nog een elektrode op het lichaam of u houdt er één vast. 

Welke klachten zijn met Bioresonantie te behandelen?
De Bicom bioresonantietherapie is zeer effectief als het gaat om het behandelen van acute-(bijv. hooikoorts) en chronische allergieën. Ook aandoeningen van de interne organen zoals maag, darm, lever en gal zijn goed te behandelen. Tevens is de Bicom therapie effectief bij huid, longaandoeningen, pijnklachten (bijv. migraine), problemen met de weerstand, chronische vermoeidheid, reumatische klachten, K.N.O. problemen, kinderziekten en de gevolgen van inentingen, sportletsel/blessures, alsmede het opheffen van energetische blokkaden. Bovendien kan de Bicom bioresonantietherapie goed worden ingezet bij het stoppen met roken en andere verslavingen.

Bron: https://www.fitronics.nl/hoe-werkt-bioresonantie/


Contact

Telefoon: 06-27172885
Email: macareen10@gmail.com
Adres: Kruidenstraat 20
6681NH Bemmel