Praktijk voor Natuurgeneeskunde 

 

 

Soundhealing

Als gecertificeerd Soundhealer kunt u genieten van gewoon een heerlijke ontspannende klankschaalmassage of klankbehandeling met gebruikmaking van allerlei klankinstrumenten. Tevens kan bekeken worden hoe klankschalen ingezet kunnen worden tegen eventuele pijnklachten als gevolg van spanning of overbelasting van spieren. De klankschaalmassage kan specifiek jou afgestemd worden.

 

Veel mensen voelen zich na een klankbehandeling beter! De trillingen die u hoort en voelt dringen door tot op celniveau en brengen lichaam en geest in totale ontspannenheid. Je ervaart diepe rust en daardoor wordt ruimte gecreëerd om dingen te accepteren zoals, stress, ziekte of andere blokkades. Het zelfherstellende vermogen van het lichaam zal gestimuleerd worden.

De helende werking van klank is een zeer oud gegeven. Een klankschalenmassage is gebaseerd op trillingen, volgens natuurkundige wetten en is dus wetenschappelijk onderbouwd. De trillingen gaan met een bepaalde frequentie het lichaam in en maken uw lichaam en geest ontspannen. De trillingen werken in op je gevoelens en ook zelfs op je geheugen. Door het luisteren naar de klank en het voelen van de trillingen wordt je lichaam in staat gesteld om spanningen los te laten. Door de klankschaalmassage zal het lichaam mee gaan trillen met de frequentie van de klankschaal. Na de massage zal ieder lichaam weer zijn eigen trillingsfrequentie aannemen. Dit kan enkele uren maar ook een paar dagen duren. 

Het menselijk lichaam bestaat voor 2/3 deel uit water, zodoende wordt er in het lichaam een goede doorbloeding mogelijk gemaakt. Organen worden gemasseerd en eventuele blokkades kunnen worden opgeheven. Bovendien stimuleren de trillingen ook het zelf genezend vermogen van ons lichaam. Een klankschaalmassage is buitengewoon heerlijk en niet alleen geschikt voor mensen die veel in hun hoofd zitten of alleen maar gewoon een uurtje willen ontspannen. 


Andere toepassingen kunnen zijn:
Ontspanning, wellness
Lichamelijke- en psychische klachten, (hoofdpijn, depressie, stress, slapeloosheid, astma, burn-out bijvoorbeeld)
Psychotherapie, psychiatrie
Zowel bij prenatale als verloskundige hulp (bij wijze van concentratie)
Peuters, kleuters, jeugdigen met ADHD, angst en of concentratiestoornissen
Gehandicaptenzorg, logopedie, ergotherapie, verzorgingstehuizen, stervensbegeleiding           
           

                                                                                                                                                                                                          

   

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

  • MACAREENKLEUR
    MACAREENKLEUR

Telefoon: 06-27172885 of 0481-465113
Email: macareen10@gmail.com
Adres: Kruidenstraat 20
6681NH Bemmel